Reseptit    |   Ohjeet

Aromaattinen kukkakaalipasta

300 g lyhyttä pastaa 800 g kukkakaalia vettä, suolaa ½ dl oliiviöljyä 1 tuore sipuli silputtuna 4-5 sardellifileetä 50 g huuhdottuja ja hetken vedessä virkistettyjä rusinoita 25 g pinjansiemeniä tai kuorittuja auringonkukan siemeniä Lisänä: . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat