Reseptit    |   Resepti

Mausteinen hedelmäsalaatti

liemi: 2 dl omenatäysmehua tai valkoviiniä 1 dl sokeria 2 kanelitankoa 2 mausteneilikkaa 1 tl kuorittuja, kokonaisia kardemummansiemeniä 2 cm:n pala tuoretta inkivääriä tai 1 tl jauhettua inkivääriä 3 dl . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Jälkiruuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat