Reseptit    |   Ohjeet

Nokkoskeitto

(Tukholman ravintola Cattelinin tapaan) 100 g eli aikamoinen määrä nokkosia ryöpättyinä 1/2 sipulia 1 pieni purjo pala juuriselleriä 1 tl jauhettua anista 1 tl jauhettua fenkolia 1 l liha- tai kasvislientä 2 rkl voita 3 rkl vehnäjauhoa 1.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Keitot

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää