Reseptit    |   Ohjeet

Mikko Roihan ravitseva juureskeitto vähintään 8 hengelle

2-3 pientä lanttua 6 keskikokoista porkkanaa kohtuullinen viipale juuriselleriä suurehko palsternakka tai bataatti 2-3 purjon valkoinen osa pari sipulia 4 isoa valkosipulin kynttä tölkki tai kaksi kookosmaitoa isohko pala sulatejuustoa . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat