Reseptit    |   Ohjeet

Lammaspata

800 g luutonta lampaan lihaa 2 rkl öljyä 1 tl suolaa 1/2 tl mustapippuria timjamia oreganoa 4 sipulia 1 tlk tomaattisosetta (70 g) valkoisia papuja tomaatti- kastikkeessa (noin 400 g) 1. Paloittele liha.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat