Reseptit    |   Ohjeet

Perunasose

noin 1 kg perunoita vettä, suolaa 2-3 dl maitoa tai kermamaitoa suolaa nokare voita Mausteeksi: 4 rkl punaista pestoa tai pari kourallista rucolaa tai 1 tl raastettua sitruunankuorta, tilkka sitruunamehua, ripaus sokeria 1.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Kasvisruoka

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat