Reseptit    |   Resepti

Unkarin pata

300 g porsaan kassleria 3-4 sipulia 3-4 paprikaa 1 rkl voita tai margariinia 1 tl jauhettua paprikaa 1 tl suolaa vajaa maustemitallinen cayennenpippuria 1 tölkki (70 g) tomaattisosetta 2 dl vettä 1. Leikkaa liha suikaleiksi.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää