Reseptit    |   Ohjeet

Fidelin suklaakakku

350 g tummaa suklaata (kaakaopit. 53 prosenttia) 1,5 dl sokeria 300 g voita 7 kananmunaa 1 rkl konjakkia 2 rkl vehnäjauhoja 1.Sulata kattilassa voi, sokeri ja suklaa. Jäähdytä hetki. 2.Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat