Reseptit    |   Resepti

Paahdetut juureslastut balsamicomarinadissa

(4 annosta) 2 punajuurta 2 perunaa 1 iso porkkana 1–2 rkl rypsi- tai auringonkukkaöljyä 1/2 tl kuivattua rosmariinia rouhittua merisuolaa ja mustapippuria   Marinadi: 4 rkl oliiviöljyä 3 rkl balsamiviinietikkaa 2 rkl sitruunamehua 1 valkosipulin kynsi 1 1/2 rkl hunajaa 1 tl pieniä kapriksia 3 rkl hienonnettua persiljaa ripaus suolaa ja mustapippuria

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Kasvisruoka

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat