Reseptit    |   Resepti

Persikkapavlova

Persikkamousse: 3 munankeltuaista1 dl persikkamehutiivistettä1⁄2 dl sokeria1 1⁄2 liivatelehteä250 g maitorahkaa2 1⁄2 dl kuohukermaaMarenki: 3 munanvalkuaista2 tl sitruunamehua1 dl sokeria1 dl tomusokeria

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Jälkiruuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat