Reseptit    |   Ohjeet

Mantelikorput Cantucci di prato

5 1/2 dl vehnäjauhoja 1 tl leivinjauhetta 2 1/2 dl sokeria 100 g mantelilastuja 2 munaa 1 keltuainen 2 rkl vettä 1.Sekoita jauhot ja leivinjauhe kulhossa. Lisää sokeri ja mantelilastut. 2.Vatkaa munat ja keltuaiset kevyesti keskenään.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Leivonta

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat