Mantelikorput Cantucci di prato - Reseptit | HS.fi

Mantelikorput Cantucci di prato

5 1/2 dl vehnäjauhoja 1 tl leivinjauhetta 2 1/2 dl sokeria 100 g mantelilastuja 2 munaa 1 keltuainen 2 rkl vettä 1.Sekoita jauhot ja leivinjauhe kulhossa. Lisää sokeri ja mantelilastut. 2.Vatkaa munat ja keltuaiset kevyesti keskenään.

4.12.2003 0:00

5 1/2 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

2 1/2 dl sokeria

100 g mantelilastuja

2 munaa

1 keltuainen

2 rkl vettä

1.Sekoita jauhot ja leivinjauhe kulhossa. Lisää sokeri ja mantelilastut.

2.Vatkaa munat ja keltuaiset kevyesti keskenään. Lisää kuiviin aineisiinja sekoita taikinaksi.

3.Lisää myös vesi.

4.Jaa taikina jauhotetulla leivinpöydällä kolmeen osaan ja leivo noinkolmen sentin levyisiksi ja pellin mittaisiksi säikeiksi. Nostauunipellille leivinpaperin päälle.

5.Paista 200 asteessa noin 10-12 minuuttia, kunnes leivonnaiset ovatkauniin kullanruskeita.

6.Ota uunista ja leikkaa heti vinottain viipaleiksi. Erottele palattoisistaan ja kuivata puolisen tuntia uunin jälkilämmössä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat