Reseptit    |   Ohjeet

Perinteinen lammaspaisti

noin 2 kg:n lampaanpaisti 8-10 valkosipulin kynttä ½ rkl (meri)suolaa 1 tl mustapippureita Valeluun: 3 dl vahvaa kahvia 1 dl kuohukermaa 1.Kuori ja halkaise valkosipulin kynnet ja työnnä paistin pintaantehtyihin viiltoihin. 2.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää