Reseptit    |   Ohjeet

Tillipesto

2 dl hienonnettua tilliä 1 dl hienonnettua persiljaa 3 viipalettavaaleaa leipää muruina tai korppujauhoja 3 rkl sitruunamehua 2 tl sokeria 2 dl oliiviöljyä ½ tl hienonnettua chiliä tai tabascoa 1.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Pastat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat