Reseptit    |   Ohjeet

Puolukka-omenavaahto

2 valkuaista 1 dl puolukkasurvosta 1 kirpeä omena ½-1 dl sokeria 1 dl vaahtoutuvaa kermaa 3 rkl sitruunamehua (3 liivatelehteä) 1.Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Vaahdota kerma toisessakulhossa. 2.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Jälkiruuat

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää