Reseptit    |   Ohjeet

Poropaistos

500 g pakastettua poronkäristyslihaa 2 rkl voita 1 dl vettä 1 tl mustapippuria 100-150 g sinihomejuustoa 1-1 1/2 dl ruokakermaa 15-20 hillosipulia 2 levyä valmista lehtitaikinaa voiteluun munaa 1.Käristä lihaviipaleet padassa voissa.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat