Reseptit    |   Ohjeet

Galettes, suolaiset ohukaiset

(noin 12 suurta suolaista ohukaista) 2 dl maitoa 250 g tattarijauhoja 1 rkl vehnäjauhoja 3 munaa karkeata suolaa 1 tl hunajaa 2,5-3 dl vettä Paistamiseen: suolaista voita Täytteeksi: kinkkua, muhennettuja vihanneksia, siipikarjan . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Leivonta

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää