Reseptit    |   Ohjeet

Hernekeitto

2 l vettä 4 dl herneitä 2 tl suolaa 1 sipuli (1/2 kg porsaan etuselkää, lapaa tai potkaa) 2 porkkanaa 1 tl basilikaa 1 tl oreganoa 1. Huuhdo herneet ja jätä likoamaan kylmään veteen yön yli. 2. Kuori ja hienonna sipuli. 3.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Keitot

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat