Reseptit    |   Ohjeet

Meksikolaiset ohukaiset

Ohukaistaikina: 5 dl maitoa 2 1/2 vehnäjauhoja 2 munaa 1/2 tl suolaa Täyte: 300 g jauhelihaa 1 valkosipulin kynsi noin 1/2 tl suolaa mustapippuria 1 tl mietoa chilipulveria 1 tlk tomaattimurskaa Pinnalle: 1-2 sipulia 2 rkl öljyä 1 tlk . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää