Sipuli-broileri - Reseptit | HS.fi

Sipuli-broileri

Sipuli- broileri 1 tuore tai pakastettu broileri 2 tl rosmariinia 1 tl suolaa 1/2 tl mustapippuria 2 rkl rasvaa 2 tl soijakastiketta 8 valkosipulin kynttä 4 sipulia 1. Paloittele broileri neljään osaan. 2. Sekoita rosmariini, suola ja mustapippuri keskenään ja hiero lihapalojen pintaan.

3.5.1990 0:00

Sipuli-

broileri 1 tuore tai pakastettu broileri

2 tl rosmariinia

1 tl suolaa 1/2 tl mustapippuria

2 rkl rasvaa

2 tl soijakastiketta

8 valkosipulin kynttä

4 sipulia

1. Paloittele broileri neljään osaan.

2. Sekoita rosmariini, suola ja mustapippuri keskenään ja hierolihapalojen pintaan.

3. Sulata rasva kattilassa, lisää soija ja puolet ohuiksiviipaloiduista valkosipulin kynsistä. Kiehauta kevyesti. Sivele lihapalatjäähtyneellä kastikkeella.

4. Kuori ja viipaloi sipulit. Pane viipaleet voideltuun uunivuokaan.Aseta lihapalat päälle. Lisää vuokaan loput valkosipuliviipaleet.

5. Paista 175 asteessa noin 45 minuuttia, kunnes broilerin pinta onkauniin kullanruskea. Vuokaan voi lisätä tilkkasen vettä, jos sipulitkuivuvat liikaa.

Tarjoa lisäkkeenä keitettyä riisiä tai perunoita sekä tuoresalaattia.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat