Reseptit    |   Ohjeet

Matin pyörykät

1 kg jauhelihaa 1/2 l vettä 1/2 dl jauhelihamaustetta 250 g korppujauhoja 3 kananmunaa 3 dl kurkkusalaattia Annoksesta tulee noin 140 lihapyörykkää. Sähköhellan uunissa pyörykätpaistuvat 200-225 asteessa noin kymmenessä minuutissa.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat