Reseptit    |   Ohjeet

Sipulipiiraat

1 dl vettä ½ tl suolaa 2 rkl öljyä 1 dl ruisjauhoja 2 dl vehnäjauhoja Täyte: 400 g sipulia 2 rkl öljyä 3 rkl vettä 100 g emmental-raastetta ½ tl suolaa mustapippuria 1.Laita ensin täyte hautumaan.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Leivonta

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää