Reseptit    |   Ohjeet

Punajuurilaatikko

5 punajuurta 300 g jauhelihaa 1 sipuli (öljyä) 1/2 dl riisiä 1 1/2 tl suolaa mustapippuria 2 dl ruokakermaa tai maitoa 1 muna basilikaa 1.Pese punajuuret ja keitä ne kuorineen kypsiksi (noin 40-50 minuuttia).

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää