Reseptit    |   Resepti

Puolukka-rahkakermakakku ja kinuskikuorrutus

Puolukka-rahkakermakakku ja kinuskikuorrutus Kakkupohja: 3 kananmunaa 1 dl sokeria 1 dl vehnäjauhoja 1/2 dl perunajauhoja 1 tl leivinjauhetta   Vuoan voiteluun: voita ja korppujauhoja   Kostutus: 1 dl omenamehua 1 dl sitruunalimonadia   Täyte: 6 liivatetta 1 rkl vettä 200 g puolukkasosetta (tai 300 g kokonaisia) 1 1/2 dl sokeria 2 dl kuohukermaa 250 g maitorahkaa 1 rkl vaniljasokeria   Kuorrutus: 1 dl fariinisokeria 1 dl sokeria 2 dl kuohukermaa 1 rkl voita   mantelilastuja kakun reunoille   Varaa pohjan ainekset hyvissä ajoin huoneenlämpöön.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää