Reseptit    |   Resepti

Tattirisotto

4 salottisipulia 2 rkl oliiviöljyä 2 dl kuivattuja tai 4 dl pakastettuja tai 1 l tuoreita herkkutatteja 4 dl carnaroli-, arborio- tai avorioriisiä 1 kanaliemikuutio 2 dl kuivaa valkoviiniä 1 l kiehuvaa vettä 3-4 rkl voita noin 1 dl parmesaaniraastetta suolaa . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Sienet

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat