Reseptit

Sinisimpukat pekonin ja kerman kera

2 kg sinisimpukoita 120 g pekonia (oliiviöljyä) 2 salottisipulia 2–4 valkosipulin kynttä 1 punainen chili ripaus sahramia 6 dl kuivaa valkoviiniä 2 rkl tuoretta timjamia 1 dl kuohukermaa suolaa   Esivalmistele simpukat: puhdista ja tarkista ne kopauttamalla jokainen avautunut simpukka pöytään.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää