Reseptit    |   Ohjeet

Punainen linssimuhennos

1 iso sipuli (3 valkosipulin kynttä) 2 tl öljyä 2 tl paprikajauhetta noin 1 tl currya tai curry- tahnaa 1 tlk tomaattimurskaa (400 g) 1-2 dl vettä 1 tl suolaa 1 1/2 dl punaisia linssejä 1 kesäkurpitsa (300 g) tai 150 g tuoretta okraa 1.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Kasvisruoka

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää