Reseptit    |   Resepti

Lammasraviolit salviavoissa

pastataikinaa   Voiteluun: 1 kananmuna   Täyte: 300 g lampaanpaistia luineen 2 valkosipulinkynttä 1 sipuli 2 pientä porkkanaa pala selleriä oliiviöljyä 2 tlk tomaattimurskaa 1 tlk vettä 1 tl suolaa 1 tl mustapippuria laakerinlehti   Kastike: 50 g voita tuoretta salviaa parmesaania  

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Pastat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat