Reseptit    |   Resepti

Kirsikka-suklaakakku

Kirsikka-suklaakakku   Suklaakakkupohja: 4 kananmunaa 1 1/2 dl sokeria 1 dl vehnäjauhoja 1/2 dl perunajauhoja 1/2 dl kaakaojauhetta 1 tl leivinjauhetta   Vuokaan: voita tai margariinia korppujauhoja   Kirsikkakompotti: 600 g kirsikoita (1 l) 1/2 sitruunan mehu 1 1/2 dl hillosokeria 1/2 vaniljatanko 1–2 rkl brandya   Suklaamousse: 200 g tummaa suklaata 200 g maustamatonta tuorejuustoa 2 dl kermaa 2 kananmunaa 1 dl sokeria   Tee ensin pohja: voitele ja korppujauhota tasapohjainen, halkaisijaltaan 24-senttinen vuoka.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat