Reseptit    |   Ohjeet

Omenainen puolukkakiisseli

5 dl omenatäysmehua 4 rkl perunajauhoja 3 dl (200 g) pakastepuolukoita 1-2 rkl sitruunamehua 1-1 1/2 dl sokeria Pinnalle: noin 1 rkl sokeria Tarjoiluun: maitoa tai vaahdotettavaa vanilja- tai kinuskikastiketta 1.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Jälkiruuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat