Kalkkunabagelit - Reseptit | HS.fi

Kalkkunabagelit

1 rkl öljyä 1 tl kurkumaa 2 valkosipulin kynttä 1 rasia kalkkunan sisäfileetä (240 g) ripaus suolaa ripaus mustapippuria 2 tlk tacotuorejuustoa (200 g) 1 punainen paprika nippu basilikaa 6 bagelia tai croissantia

29.5.2003 0:00

1 rkl öljyä 1 tl kurkumaa 2 valkosipulin kynttä 1 rasia kalkkunan sisäfileetä (240 g) ripaus suolaa ripaus mustapippuria 2 tlk tacotuorejuustoa (200 g) 1 punainen paprika nippu basilikaa 6 bagelia tai croissantia

Kuumenna öljy paistinpannussa. Sekoita joukkoon kurkuma ja hienoksi hakatut valkosipulin kynnet. Anna niiden pehmetä hetki.

Lisää pieniksi paloitellut kalkkunanfileet ja kypsennä. Mausta suolalla ja pippurilla. Jäähdytä.

Sekoita kalkkunaseokseen tuorejuustot, silputtu paprika ja hienonnetut basilikanlehdet.

Halkaise leivät ja levitä seosta pohjapalalle. Pane kansi päälle.

 Säilytä valmiit leivät kylmässä ennen tarjoilua.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat