Reseptit    |   Ohjeet

Omenainen possupata

600 g possun suikalelihaa 1 rkl öljyä 1 iso tai kaksi pientä hapanta omenaa pala selleriä 2 sipulia 2 porkkanaa 3 valkosipulinkynttä 2 tl suolaa 10 maustepippurinmarjaa 2-3 rkl chilillä maustettua ketsuppia 1 dl vettä . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat