Reseptit    |   Ohjeet

Itämainen possupata

300 g porsaan sisäfileetä 2 rkl öljyä 2 valkosipulinkynttä 300 g kesäkurpitsaa 100 g siitakesieniä pala purjoa 1 pieni tlk ananasrenkaita pala chiliä tai hiukan chilikastiketta 2 rkl hunajaa 2 rkl kalakastiketta 1/2 dl lihalientä 1 rkl . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat