Reseptit    |   Ohjeet

Célestine-kananpoika

Célestine- kananpoika 1 suuri ja hieno kananpoika tai broileri voita 1/4 l herkkusieniä 2 tomaattia 2 dl valkoviiniä 1 dl lihalientä 1/2 dl konjakkia persiljaa valkosipulia suolaa valko- tai mustapippuria hiven cayennenpippuria 1. Paloittele broileri tai rintapalat 12-16 palaan.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää