Elokuinen porsaspata - Reseptit | HS.fi

Elokuinen porsaspata

Kotimaiset juurekset antavat hyvää makua porsaanlihapataan, ja punaviinin lisääminen luo siihen uutta vivahdetta – toki pelkkä lihaliemikin riittää.

12.8.2004 0:00

500 g porsaanlapaa kuutioinaöljyä5 punajuurta2 porkkanaa1/3 selleriä2 sipulia½ dl punaviiniä2 lihaliemikuutiota2 laakerinlehteämustapippuria(suolaa)1 tl timjamia1 tl rosmariinia

1. Kuori ja kuutioi juurekset. Kuori ja hienonna sipuli.

2. Ruskista lihapalat öljyssä padassa ja lisää kasvikset.

3. Lisää viini, liemikuutiot ja laakerinlehdet. Ripota päälle rouhittua mustapippuria.

4. Anna hautua hiljalleen kannen alla noin tunnin ajan. Lisää pataan kypsymisen loppupuolella kuivatut yrtit.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat