Hapankaali-inkiväärisamosat - Reseptit | HS.fi

Hapankaali-inkiväärisamosat

(noin 8 kpl)   4 levyä lehtitaikinaa 1 porkkana 2 cm pala inkivääriä 1 sipuli 1 punainen chili 1/2 tl juustokuminaa 1/2 tl korianteria öljyä 100 g hapankaalia 1 dl kookosmaitoa suolaa   Ota lehtitaikinalevyt sulamaan.

Hapankaali-inkiväärisamosat­

30.12.2010 0:00

(noin 8 kpl) 4 levyä lehtitaikinaa 1 porkkana 2 cm pala inkivääriä 1 sipuli 1 punainen chili 1/2 tl juustokuminaa 1/2 tl korianteria öljyä 100 g hapankaalia 1 dl kookosmaitoa suolaa Ota lehtitaikinalevyt sulamaan. Kuori ja raasta porkkanat ja inkivääri. Kuori ja viipaloi sipuli. Poista chilistä siemenet ja silppua myös se. Kuullota juustokuminaa ja korianteria pannulla tilkassa öljyä. Lisää joukkoon porkkanaraaste ja sipulisilppu ja paista, kunnes sipuli kuullottuu hieman. Lisää sekaan inkivääriraaste, chili, hapankaali ja kookosmaito. Anna kiehua hiljalleen hetki. Kaulitse lehtitaikinalevyt hieman ohuemmiksi. Halkaise kahtia ja siisti puoliskot tasaisiksi neliöiksi. Nosta taikinaneliön keskelle pari kolme ruokalusikallista täytettä. Nosta taikinalevyn yksi kulma täytteen yli toista vasten, jotta saat aikaan kolmion. Paina iso kahvikuppi täytetyn samosan päälle ja poista ylimääräiset kulmat taikinasta. Näin saat puolikuun muotoisen samosan. Paina saumat umpeen haarukalla, jotta täyte pysyy sisällä. Paista uuunissa 225 asteessa 10 minuuttia.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat