Reseptit    |   Ohjeet

Piparjuurikastike savukalalle

1 tlk (2 dl) ranskankermaa 2 rkl piparjuuritahnaa tai 1 rkl -raastetta 1 tl sitruunamehua 1/2 dl hienonnettua ruohosipulia suolaa, pippuria (50 g mätiä, esimerkiksi muikun tai siian) 1.Sekoita aineet keskenään.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Kesä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää