Reseptit    |   Ohjeet

Porsaanliha-hyytelö

Porsaanliha- hyytelö noin 1-11/2 kg paloiksi leikattua porsaanpotkaa (osso bucoa) Keitinliemi: 8-10 dl vettä 3 tl suolaa 8-10 maustepippuria 6 neilikkaa 1 porkkana 1 sipuli tai purjoa pala tuoretta inkivääriä 1. Kuori ja paloittele kasvikset. Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää