Reseptit    |   Ohjeet

Ylikypsää häränrintaa

1 1/2 kg luullista häränrintaa vettä suolaa 5 valkopippuria 5 maustepippuria 2 laakerinlehteä 1 porkkana 1 palsternakka 1 sipuli 3 valkosipulin kynttä pieni nippu lehtipersiljaa Paistamiseen: vehnäjauhoja, voita 1.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat