Reseptit    |   Ohjeet

Keitetyt luumut

500 g luumuja 2 dl tavallista tai maustettua teetä ½-1 dl sokeria 2 rkl sitruunamehua 1 kanelitanko 1.Halkaise luumut ja poista samalla siemen. 2.Lisää juomavahvuiseen teehen sokeri, sitruunamehu ja kanelitanko jakuumenna kiehuvaksi. 3.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Jälkiruuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat