Reseptit    |   Ohjeet

Herkkusieni-pinaattilisäke

Herkkusieni- pinaattilisäke 1 pakastepussi herkkusieniä (450 g) 1 tl margariinia 2 kourallista tuoretta pinaattia ripaus suolaa ripaus mustapippuria 1 rkl sitruunamehua nippu persiljaa 50 g fetaa 1.Kuumenna jäisiä herkkusieniä kuumalla pannulla, kunnes neste on irronnut ja haihtunut.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat