Reseptit    |   Ohjeet

Rapu-silakat

Rapu- silakat 500 g silakkafileitä Marinointi: 5 dl vettä 1 dl etikkaa 4 tl suolaa 1. Sekoita liemi. Poista fileistä nahka, ja pane marinadiin 4 tunniksi. 2. Valuta huolella, vähintään yön ajan. Näin kastikkeeseen ei jää veden makua. Kalat säilyvät pitkään jääkaapissa.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat