Reseptit    |   Ohjeet

Korvasienipiirakka

2 dl vehnäjauhoja 1 dl grahamjauhoja 150 g voita 1 tl suolaa 1/2 dl vettä Täyte: 700 g keitettyjä korvasieniä 1 sipuli 50 g voita 2 dl kermaa 1 dl smetanaa suolaa, valkopippuri 1.Sekoita jauhot, pehmeä voi ja suola keskenään.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat