Reseptit    |   Resepti

Kesäkurpitsapesto

pieni kesäkurpitsa 50 g pinjansiemeniä pieni valkosipulin kynsi 1/2 dl oliiviöljyä 2 rkl raastettua pecorino- tai parmesaanijuustoa 1.Kuutioi kesäkurpitsa ja paahda pinjansiemenet kuivassa pannussa. 2.Soseuta kesäkurpitsa tehosekoittimessa.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Kesä

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat