Reseptit    |   Ohjeet

Täytetyt paprikat

4 paprikaa 250 g sipulia 250 g kesäkurpitsaa 250 g broilerin rintaleikkeitä 1-2 rkl öljyä 1-2 tl jauhettua paprikaa runsas tl timjamia 2-3 dl kanalientä 100 g juustoraastetta 1. Silppua sipulit ja kesäkurpitsa.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat