Reseptit    |   Ohjeet

Lettukestien herkkuhillo

1 kg (2 l) mansikoita 1 l vadelmia 1 l punaisia viinimarjoja ½ dl rommia tai ½ sitruunan mehu 1 kg hillosokeria 1. Perkaa marjat ja laita ne kerroksittain hillosokerin kanssakattilaan. Valuta päälle rommi tai sitruunamehu.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat