Reseptit    |   Resepti

Raparperileivokset

Pohjaan: 150 g voita tai margariinia 1 1/2 dl sokeria 1 muna 1 dl perunajauhoja 2 1/4 dl vehnäjauhoja 1 tl leivinjauhetta 1 tl kanelia Täytteeseen: 2 dl omenahilloa 2 1/2-3 dl raparperipaloja Päälle: noin 2 dl mantelikuorrutusseosta

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Leivonta

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat