Reseptit    |   Resepti

Kirkas siikakeitto

Kalaliemi: 1 kg siikaa vettä 1 sipuli 1 rkl suolaa 1 laakerinlehti 5 maustepippuria, kokonaista 5 valkopippuria, kokonaista tillin varsia   Keitto: 2 rkl voita 1 sipuli 2 porkkanaa 1 pieni palsternakka 600 g perunoita kalaliemi siikafileet suolaa 4 rkl tilliä (käytä varret liemeen)   Suomusta ja fileoi siiat.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Keitot

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää