Reseptit    |   Ohjeet

Tomaatti-rucolapesto

100 g aurinkokuivattuja tomaatteja puolet paahdetusta valkosipulin puolikkaasta 1/2 dl pinjansiemeniä 1/2 dl parmesaaniraastetta 3/4 dl oliiviöljyä tai em. tomaattien öljyä 1-2 dl rucolan- tai basilikanlehtiä suolaa, pippuria 1.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Kasvisruoka

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää