Reseptit    |   Ohjeet

Lindströminpihvit

250 g etikkapunajuurta raasteena 2 sipulia raasteena 3-4 valkosipulin kynttä hienonnettuna 1 rkl hienonnettua kaprista 500 g possunjauhelihaa 2 munaa 1-2 tl suolaa mustapippuria 1.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat